Svinemørbrad svøbt parmaskinke svampe asparges opskrifter
Kålsalat med svinemørbrad
Confit af svinemørbrad med appelsin sauce
3 t, 10 min.
Abrikosfyldte koteletter og spinat med grillede asparges
Sauté-skiver med røget mørbrad og æbler
45 min.
Sauté-skiver i kinesisk Teriyakisalat
45 min.
Orangekoteletter med svampe-sauté
30 min.
Rødder og champignon med dijonkylling
Svinemørbrad på spyd med salat
Kåldolmere med hakket oksekød
Råkost af kål med frugter og nødder
Øko squash med enebærsvampe på hvide bønner
Økologisk stegt kylling med råmarinerede grønne jordbær
Økologisk svampetærte med karamelliserede løg
1 t
Nem økologisk svampesuppe
Økologisk citrusmarieneret kål med yoghurtbagte rodfrugter
Svinemørbrad med cremet svampesovs
30 min.
Salat med mozzarella, parmaskinke og klementin
30 min.
Rib-eye med estragoncreme
Æbleglaserede medaljoner med svampesalat
30 min.
Kokosmælkssuppe med kylling
Saltimbocca med hindbær i hvid balsamico
Andebryst i Teriyakisauce – med kokosrisotto
45 min.
Hønsesalat med asparges og valnødder
1 t, 30 min.
Cassoulet af havkat og jomfruhummer