Svinekotelet grønne linser glaserede gulerødder opskrifter
Ølstegt svineskank
3 t
Nakkefilet i japansk karry med løse ris
45 min.
Kikærtepostej (Karina Schramm)
1 t, 10 min.
Økologisk tomatsuppe med chorizo og cremefraiche
Cassoulet af havkat og jomfruhummer
Pasta med skinke-tomatsauce
30 min.
Hjerter i flødesovs
1 t, 30 min.
Daube på svinebov
Bønner à la græsk (Lisbeth Tordendahl)
1 t, 5 min.
Gylden suppe med ingefær (Lisbeth Tordendahl)
40 min.
Pariserbøf med rodfrugttern
Frikadeller med stuvede ærter og gulerødder med kartofler
45 min.
Frikadeller med persillestuvede grøntsager
45 min.
Bulgur og kylling
Små kyllingeboller i karry med ris
40 min.
Indisk dahl med tomat
Lasagne med svampe og grønne linser
Risotto med stilton
Mac’n cheese med blomkål og forårsløg
Grøn pastasalat med tun og æg
Poke Bowl med Dansk Kalv wienerschnitzel
30 min.
Fyldig suppe med ising
Indbagt brød med fetafyld
Lynstegt marineret lever