Svinekød i øl og soltørret tomater opskrifter
Fyldte artiskokbunde med serranoskinke
45 min.
Salat med aubergine, fennikel og tomat
20 min.
Hvidløgsbrød a la Holm
30 min.
Kalveschnitzel med bagte søde kartofler og løg
1 t, 30 min.
Samosa a la Holm
20 min.
Bruschetta med ristede svampe og parmesan
15 min.
Panzanella a la Holm
15 min.
Æggekage med bælgfrugter og kødrester
45 min.
Lammechops i mørk øl med frisk linsesalat
40 min.
Pizza med spinat, asparges og kylling
35 min.
Pizza med makrel, æg og østershatte
1 t
Bagt hokkaido græskar med ribollita og stegte pølser
1 t, 15 min.
Pasta i tomatsauce med broccoli og bacon
30 min.
Pandestegt indbagt pizza med barbeque, skinke og ost
1 t
Vegetarisk spaghetti i tomatsauce med grøntsager
15 min.
Skinkeschnitzel med bacon og grøntsager i tomatsauce
30 min.
Lammesauté i bearnaise - med kål og tomater
15 min.
Pølseret med bacon i tomat/barbecue sauce
30 min.
Frikadeller a la Holm
30 min.
Stegt flæsk med porrer og knoldselleri
15 min.
Tomatsuppe til 3 forskellige retter
1 t
Portobello svampe med ris, grønkål og frisk chili
30 min.
Gullasch med kartoffelmos a la Holm
45 min.
Kødsovs - med et lille tvist