Stør opskrifter
Maki og temaki med barbecued medaljon af svinefilet
1 t
Skinkemignon Tonnato
45 min.
Tabbouleh med granatæblekerner og yoghurtdressing
Crumble-snitter med ribs
30 min.
Squashkage med valnødder
50 min.
Naanbrød med nigellafrø
1 t, 20 min.
Naanbrød med koriander
1 t, 20 min.
Naanbrød med hvidløg
1 t, 20 min.
Uhyggelig halloweenkage med øjne
1 t, 30 min.
Marineret gris i kålblad med slaw
Pizza med spinat, asparges og kylling
35 min.
Tomatsuppe til 3 forskellige retter
1 t
Gullasch med kartoffelmos a la Holm
45 min.
Bagt kartoffelmos med kødsovs og spejlæg i ovn
30 min.
Kødsovs - med et lille tvist
Claus Holms kokkeskole: Mørbrad - afpudsning og udskæring
Spinatsnegle
Kyllingefrikadeller med pasta og grønkålssalat
40 min.
Pighvar med sprøde grøntsager, bacon og frisk dild
40 min.
Røget ørred med ristet rugbrød
15 min.
Stegt kyllingebryst med ribs og salat
30 min.
kyllingeboller
20 min.
Hakkebøf med syrlige løg
30 min.
Butterdejsflan med ærtepuré og tomater