Skinkemignon Tonnato

Italiensk specialitet af tynde skiver skinkemignon med cremet tunsauce. Spises som forret inden et større måltid. 

Sådan gør du

  • 1 Dup skinkemignonerne med køkkenrulle.
  • 2 Krydr med salt og peber.
  • 3 Varm olien i en gryde ved god varme og brun skinkemignonerne på alle sider, 1-2 minutter i alt.
  • 4

    Hæld 1 dl vand ved.

  • 5 Skru ned til svag varme og lad mignonerne stege under låg i 10 minutter på hver side, i alt 20-25 minutter til centrumtemperaturen er 65-70 grader.
  • 6 Stil det i køleskabet, til det skal anrettes.
  • 7 Rør tonnato sammen af tun, ymer og kapers og smag til med salt, peber og evt. tabasco.
  • 8 Skær kødet i tynde skiver, som anrettes på et fad.
  • 9 Hæld dressingen over, så alle skiver er dækket og pynt med citronskiver og persille.
  • 10 Stil retten i køleskabet, til den skal serveres.
  • {{recipeDoneText}} Skinkemignon Tonnato

Opskriften er udviklet af