Stegt kyllingelår ragout ærter skalotteløg dild opskrifter

Claus Holms sandwich med andebryst
15 min.
Hvidvinsbraiserede gulerødder
30 min.
Mig og min mad logo
Klassisk Coq au vin
1 t, 15 min.
Løg- og peberfrugtfrittata
25 min.
Bagte løg
2 t
Æbleflæsk af svinebryst, stegestykke
30 min.
Øko enebær, stegte løg og julesalat med rygeost
Braiseret kylling med hyldeblomst
Ovnstegt kylling, stikkelsbær og nye løg
Stegt fladfisk med nye kartofler i urtesmør
Cassoulet af havkat og jomfruhummer
Farsbrød med bagte løg og kartofler
1 t, 15 min.
Pariserbøf med rodfrugttern
Frikadeller med stuvede ærter og gulerødder med kartofler
45 min.
Frikadeller med persillestuvede grøntsager
45 min.
Stegt flæsk med løgsauce
Mac’n cheese med blomkål og forårsløg
Grøn pastasalat med tun og æg
Rugbrød med laks
Grill-paella med tigerrejer og chorizo
35 min.
Sprøde filoruller med kødsovs, feta og oliven
30 min.
Lynstegt marineret lever
Torsk i estragon
30 min.
Entrecôte med cognacsauce
10 min.
Til top
  • Forside
  • Temaer
  • Artikler
  • Madplan
  • Madleksikon
  • Nyhedsbrev
  • Om
  • Gå til coop.dk
  • OM COOP

  • Ugens aviser
  • Søg job i Coop
  • Vores varer
  • Find butik
  • Alle opskrifter A-Å
  • Forbrugerservice
  • MEDLEM

  • Medlemsfordele
  • Ofte stillede spørgsmål
  • Bliv medlem
  • Medlemsvilkår
  • Privatlivspolitik
  • Medlemsservice
  • MEGET MERE COOP

  • Coop Bank
  • Samvirke
  • Coop Analyse

© Copyright 2025 Coop Danmark A/S

Coop Danmark A/S Roskildevej 65, 2620 Albertslund CVR-nr. 26259495