Starter… opskrifter
Forårsbrunch 2.0
5-gryngrød
Surmælksprodukt med mysli og frisk frugt
Blinis med laksemousse
1 t
Supergrød med æbler
Burritos med bønneragout og hvidløgsfraiche
Lynstegte bønner og oksekød med spicy kokosknas
15 min.
Flyvende Jacob
Marcipanmuffins med nougatmousse
1 t
Morgengrød med chiafrø
10 min.
Tærte med kylling, chorizopølse og søde kartofler
1 t
Smoothie med bær
Kyllingelasagne med friske pastaplader
Pandekage med hindbær, skyr og honning
30 min.
Granola med blandede nødder
Pink havregrød
Havregrød med nødder og frisk frugt
Holms havregrynskugler
30 min.
Frisk jordbærtærte
Fuldkornspasta med spinat, rodfrugt og pinjekerne
Havregrød med rabarber og nødder
»Koteletter i øl« med pastinak og salvie
Salat af ingridærter, sæsonens grønt og fransk dressing
Fluffy morgenmadsomeletter med skyr-rabarber topping
30 min.