Omelet med cheddar ost, karse og tomater

Energiinformation

  • Protein 8 g.
  • Kulhydrater 2 g.
  • Fedt 10 g.
  • Energifor./ pers 341 kcal
  • Fedtenergi 67 %

Sådan gør du

  • 1 Skær tomaterne i både.
  • 2 Pisk æggene med en gaffel, krydr let med salt og peber.
  • 3 Varm olien op på en lille slip-let pande. Hæld æggemassen på panden og løft i siderne med en palet under stegningen, så noget af æggemassen løber ind under omeletten.
  • 4 Når omeletten er stabil, lader man den glide over på et lille grydelåg og vender den, så den steger færdig på den anden side.
  • 5 Riv osten hen over omeletten, vend den hurtigt, og herefter direkte op på tallerkenen. Fordel karse over.
  • {{recipeDoneText}} Omelet med cheddar ost, karse og tomater

Tip

Man kan begrænse fedtindholdet ved at vælge mindre ost eller helt undlade den.

Opskriften er udviklet af