Havregrød med solbærsyltetøj

Anne Larsen

Energiinformation

  • Protein 12.4 g
  • Fedt 3.7 g
  • Fedtenergi 12 %
  • Kulhydrater 52.3 g.
  • Energifor./ pers 286 kcal

Sådan gør du

  • 1 Hæld havregryn, vand og den ene deciliter mælk i en gryde. 
  • 2 Stil den på komfuret og pisk, mens havregrøden varmes op. Når den begynder at småboble, så hold den der, mens du pisker, til du synes, den har en dejlig tyk grødkonsistens. Tag grøden af blusset og rør et nip salt i. 
  • 3

    Anretning

    Anret grøden med solbærsyltetøj og den anden deciliter mælk. Lav eventuelt dobbelt portion, så du har en rest, til dagen efter til klatkager.
  • {{recipeDoneText}} Havregrød med solbærsyltetøj

Tip

Der kan kommes næsten hvad som helst på havregrøden, som for eksempel: rosiner, frisk frugt, friske bær, kanelsukker, honning og sirup.

Opskriften er udviklet af