Morgensandwich med røræg og bacon

Energiinformation

  • Protein 8 g.
  • Kulhydrater 11 g.
  • Fedt 8 g.
  • Energifor./ pers 375 kcal
  • Fedtenergi 51 %

Sådan gør du

  • 1 Steg baconskiverne gyldne og sprøde ved 200 grader i ovnen i ca. 7 min. Læg dem på fedtsugende papir. 
  • 2 Skær tomaterne i tynde skiver.
  • 3 Rist brødet let.
  • 4 Pisk æggene, bland tætklippet purløg i og krydr let med salt og peber.
  • 5 Varm en stor slip-let pande op med olien og kom æggemassen på. Skrab under hele varmebehandlingen bunden fri, til du kan se, at æggene er færdige, stabile.
  • 6 Læg røræg på brødet, tomater, bacon og brødlåg på.
  • {{recipeDoneText}} Morgensandwich med røræg og bacon

Opskriften er udviklet af