Ymerdrys
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}} {{ingredient.name}} {{ingredient.note}}

Energiinformation

  • Protein g.
  • Kulhydrater g.
  • Fedt g.
  • Energifor./ pers kcal
  • Fedtenergi %
  • 1

    Beskrivelse

    Varm smørret op på en stor pande, med slip-let belægning, og straks det er smeltet, det skal ikke bruse, kommes rugflager, sukker og vaniljekorn og stænger i sammen med lakridsrodspulver og salt. 

  • 2

    Rist nu over middelvarme drysset til det er gyldent, ca. 10 min. Brug et redskab, så det holdes i gang under ristningsprocessen. 

  • 3

    Læg ymerdrys over på et stykke bagepapir, hvor det spredes ud til afkøling.

  • Så er det spisetid! Ymerdrys

Opskriften er udviklet af