Spiskål med mango og rødløg opskrifter
Bagt butternut med spicy kikærter og krydderurter
Ovnbagt skibberlabskovs
2 t, 15 min.
Løgsuppe med friske tomater og paprika
30 min.
Hjemmelavet hotdog
1 t
Stegte løg i skal med hyldeblomsteddike og agavesirup
20 min.
Cassoulet af lammemørbrad
20 min.
Babyleaves med jordskokker og æbler
Flæskesteg med bagte æbler med rødløg, rosmarin og honning samt grønkålssalat med æbler
1 t, 30 min.
Æbleflæsk med tranebær og mandler
25 min.
Sauté-skiver med rosmarin og æble/løg kompot
30 min.
Glaseret andebryst med nudler
2 t
Fiskeburger med sesamstegt mørksej og tartarsauce
20 min.
Vegetarburger
Pastagratin med grønsager
20 min.
Quinoabøffer
Friske forårsruller med oksekød og grønt
Marinerede skinkespid med hvidløg og citron
1 t
Burgersalat med bagte kartoffelbåde og grove croutoner
Sojamarineret laks med glasnudelsalat
Torskerogns-frikadeller i pitabrød
30 min.
Quinoa-rødbedebøffer med æblesalsa
"Æbleflæsk" med tofu og frisk rosmarin
20 min.
Boller i karry med grøntsager og kokos
1 t
Mættende økologisk salat med æble, grillet kylling og ristede pinjekerner
20 min.