Spidskålssalat med dild og soltørret tomat opskrifter
Sandwich med kyllingebrystfilet og peanutsauce
Rød karrysuppe med sprødt grønt, nudler & æg
45 min.
Hurtig øko kimchee med surt og sødt
Kylling og banan i karry
45 min.
Bredie med oksekød og tomat
Grillet hummer med rød peberfrugt
Kyllingesuppe med kokos og grønt
Blomkålscurry med sprøde kikærter
1 t
Lammechops i mørk øl med frisk linsesalat
40 min.
Portobello svampe med ris, grønkål og frisk chili
30 min.
Rød karry med aubergine og tomater
Gris i peanutsauce
Yoghurtmarineret kylling på panden
40 min.
Indisk gryde med planteboller
Økologisk dahl med røde linser og varme krydderier
1 t, 20 min.
Butter chicken
12 t
Chili con carne med svine- og oksekød
Grillet victoriafisk med safran-tomatsalsa
Hakkebøf med chorizo, perlespeltotto og basilikum
Laks med urtefars
30 min.
Kængurusauté med agurk i yoghurt og koriander
40 min.
Kyllingespyd marineret i chili og lime serveret med tomat mangosalat
30 min.
Kold tomat-appelsinsuppe
15 min.
Grillet kylling med tomat og kokossauce
1 t