Spegeskinke høost enebær rapsolie opskrifter
Hurtigt krydret øko brød til mad
Nakkefilet stegt i egen sky med urtemos
3 t, 45 min.
Mørksej i filodej
Fiskefrikadeller med løgkompot
Kartoffelmørksej med limedressing
Forårsbrunch 2.0
Kartoffelmos med kylling i karry
Grove ærteboller
Pink snegle
Pølsehorn med fuldkorn
Broccolisuppe med parmesantwill
25 min.
Grove pizzaboller og grøntsager
Sommerbrunch 1.0
Hjertesalat med spelt og æbler
Ristet laks med revet parmesan og rå blomkål
45 min.
Biksemad med kartofler, ærter og friske krydderurter
Spinatfyldte flade brød serveret med pure af flækærter
1 t
Grøntsagstærte og torsk
1 t, 30 min.
Skinkeschnitzler fra Umbrien
45 min.
Torsk og citrussalat
Mojo a la Gry
Ceviche på fladfisk med grillet grønt og chili
40 min.
Arancini med estragonmayo og salvie
Brunkager
26 t