Spegeskinke høost enebær rapsolie opskrifter

Hurtigt krydret øko brød til mad
Nakkefilet stegt i egen sky med urtemos
3 t, 45 min.
Mørksej i filodej
Fiskefrikadeller med løgkompot
Kartoffelmørksej med limedressing
Forårsbrunch 2.0
Kartoffelmos med kylling i karry
Grove ærteboller
Pink snegle
Pølsehorn med fuldkorn
Broccolisuppe med parmesantwill
25 min.
Grove pizzaboller og grøntsager
Sommerbrunch 1.0
Hjertesalat med spelt og æbler
Ristet laks med revet parmesan og rå blomkål
45 min.
Biksemad med kartofler, ærter og friske krydderurter
Spinatfyldte flade brød serveret med pure af flækærter
1 t
Grøntsagstærte og torsk
1 t, 30 min.
Skinkeschnitzler fra Umbrien
45 min.
Torsk og citrussalat
Mojo a la Gry
Ceviche på fladfisk med grillet grønt og chili
40 min.
Arancini med estragonmayo og salvie
Brunkager
26 t
Til top
  • Forside
  • Temaer
  • Artikler
  • Madplan
  • Madleksikon
  • Nyhedsbrev
  • Om
  • Gå til coop.dk
  • OM COOP

  • Ugens aviser
  • Søg job i Coop
  • Vores varer
  • Find butik
  • Alle opskrifter A-Å
  • Forbrugerservice
  • MEDLEM

  • Medlemsfordele
  • Ofte stillede spørgsmål
  • Bliv medlem
  • Medlemsvilkår
  • Privatlivspolitik
  • Medlemsservice
  • MEGET MERE COOP

  • Coop Bank
  • Samvirke
  • Coop Analyse

© Copyright 2025 Coop Danmark A/S

Coop Danmark A/S Roskildevej 65, 2620 Albertslund CVR-nr. 26259495