Sort gryde med oksemã¸rbrad opskrifter
Syltede rødbeder med appelsin
Panerede skinkeschnitzler på italiensk
30 min.
Rosenkål-nuggets med grønkåls-tzatziki og søde fritter
One pot med butternut og tikka-masala
30 min.
Meze med sprøde pitastænger
40 min.
Hvidkålssalat med yoghurt og oliven
Vegansk ”sheet pan shawarma” med grønt og Tæmpeh
40 min.
Bagt butternut med spicy kikærter og krydderurter
Frikadeller med stegte grøntsager
Stifado (græsk gryderet)
15 min.
Kødsauce med mange grøntsager og grov rodfrugtmos
Ærtesuppe med kammusling og champagne
45 min.
Grillede skaftkoteletter og sommerlig salat med citrondressing
Æggewraps med ost, skinke og sennepssalat
Hvid æblepizza med pancetta, løg og timian
Grøn gris med salvie
1 t, 30 min.
Andesteg med sauce
2 t, 40 min.
Grillet spidskål med feta, æble og citron
20 min.
Quinoa-rødbedebøffer med æblesalsa
Rødkål med tranebær, timian og æble
35 min.
"Æbleflæsk" med tofu og frisk rosmarin
20 min.
Sandwich med hønsesalat, karry, bladselleri og æbler
Flødesauce med svampe og bagt laks
Holms røde og hvide gløgg
30 min.