Sort gryde med oksemã¸rbrad opskrifter
Forloren hare med stegte æbler og brun sauce
Rødbeder med pære, za’atar og vinaigrette
50 min.
Kraniekage
Klassiske koteletter i fad
40 min.
»Koteletter i øl« med pastinak og salvie
Poke Bowl med Dansk Kalv wienerschnitzel
30 min.
Chili con carne
45 min.
One-pot-pasta med kødsovs
Blomkålscurry med sprøde kikærter
1 t
Kartofler med urtecreme og bacon
1 t, 30 min.
Barbequegris og coleslaw
Rejemad med asparges og en usædvanlig god urtedressing
Grydestegte kyllingelår med chorizo, rød peber, kikærter og persille
Økologiske hotdogs med syltede løg, ramsløgsmayo & søde fritter
1 t, 25 min.
Dahl med naanbrød
1 t, 15 min.
Frittata med kartofler og bønner samt tomatsalat
50 min.
Græske kødboller
45 min.
Klassiske pølsehorn
2 t, 30 min.
Syltede agurker
Pasta med ærtecreme, stegte tomater og basilikum
25 min.
Grillede mexicanske majskolber med avocadodressing
30 min.
Buddha-bowl med kylling og peanutbuttersauce
45 min.
Salvievafler med krydret æblemos
10 min.
Buddha bowl med sorte tandoori bønner
30 min.