Sommermad til gæster opskrifter
And med mandelrisotto og brombær
Salat med plukket and
30 min.
Stegt andebryst
35 min.
Fransk æblekage
40 min.
Klatkager med skovbærkompot
Varm rødbedesalat med linser og stegt laks
Fransk grønærtesuppe
1 t
Svinekæber med champignon og øl
Grillede koteletter med perlespeltsalat
35 min.
Mexicansk svinekotelet med majssalsa
45 min.
Svinekoteletter med gulerødder
30 min.
Svinekoteletter m/sursød rosinsauce
15 min.
Ovnstegte koteletter med topping
30 min.
Koteletter med Abrikos-Chilisauce
Kaffeglaserede herregårdskoteletter
Maki og temaki med barbecued medaljon af svinefilet
1 t
Medaljoner med blomkålssalat
1 t
Auberginesushi
Medaljoner og majs på grill med limesmør og tomatsalat
30 min.
Medaljoner med salvie og grillede grøntsager
30 min.
Medaljoner med salat af æble og spidskål
30 min.
Medaljoner med marokkanske krydderier
30 min.
Medaljoner med gratineret fennikel og rødløg
45 min.
Medaljoner med dildpesto
30 min.