Sommermad til gæster opskrifter
Salat a la Nicoise
20 min.
Spinat fyldte flade brød serveret med puré af flækærter
Ølmarineret torsk
Muffins med bær (fedtfattig)
Kartofler med rygeost
Grove morgenboller
Grillet rabarberdessert
Grill-paella med tigerrejer og chorizo
35 min.
Karrysild med æble, rødløg og kapers
15 min.
Sild med tomat og chili
10 min.
Kærnemælkscreme med jordbær og kanelcrunch
kylling i kokos-chili sauce
Rabarbertrifli med vaniljeskyr, ristede nødder og chokolade
1 t
Indonesiske frikadeller med tabouleh
45 min.
Bankekød med groft grønt
Oksebøf med bagte søde kartofler og sauce verte
1 t, 10 min.
Ossobuco med rodfrugtmos
Canneloni med spinat og grøn salat med svampefrikassé
1 t
Tournedos
30 min.
Lam i appelsin-dadel sauce med cous cous
3 t
Arabisk lammekølle stegt med dukkahsmør og grillet grønt
Lam i ler som i Marokko
Lammekølle med oste- og persillepasta
40 min.
Lammekølle provenciale
30 min.