Sommercoleslaw, nye kartofler og stegt kylling opskrifter
Stegt fisk med krydderurtecreme, stenbiderrogn og lynstegt kål
Ovnstegt and med porrer
3 t, 30 min.
Ramensuppe med kylling, nudler og grøntsager
45 min.
Sprødt stegt bacon med ærter og kål
20 min.
Hvide asparges i fløde- og sennepssauce
30 min.
Frisk salat med nye kartofler, blomkål og radiser
20 min.
Grillet kylling med blommer og squash
20 min.
Karrysuppe med grøntsager og kikærter
20 min.
Fish and chips a la Holm
30 min.
Kalveschnitzel med bagte søde kartofler og løg
1 t, 30 min.
Samosa a la Holm
20 min.
Spidskålswrap med lammefilet, couscous og yoghurt-dressing
20 min.
Lammechops i mørk øl med frisk linsesalat
40 min.
Sandwich med lammemørbrad, asparges og ramsløg
15 min.
Lammeculotte med grøntsagsspaghetti og hjemmelavet dip
30 min.
Papadum med lammemørbrad, fennikel og dressing
15 min.
Tortillas med lam, grøntsagsspaghetti og dressing
30 min.
Pizza med spinat, asparges og kylling
35 min.
Bagt hokkaido græskar med ribollita og stegte pølser
1 t, 15 min.
Spansk tortilla med grønkålsalat a la Holm
30 min.
Skinkeschnitzel med bacon og grøntsager i tomatsauce
30 min.
Lammesauté i bearnaise - med kål og tomater
15 min.
Wok med stegt flankesteg og friske grøntsager
15 min.
Stegt flæsk med porrer og knoldselleri
15 min.