Sommercoleslaw med nye kartofler og stegt kylling opskrifter
Kåldolmere med hakket oksekød
Butter Chicken
45 min.
Øko enebær, stegte løg og julesalat med rygeost
Økologisk jordskokkesuppe med friteret porre
Økologisk kartoffelpizza med pesto, blå ost og rosmarin
Krydrede økologiske oksekødsspyd med yoghurtsause
Økologiske kødboller med salatost, kanel og mynte
Lun øko yoghurt-spinat med Klosterost
Økologisk rabarbersuppe
Økologisk wok med kylling, grønt, nudler og peanutssauce
Økologisk curry med søde kartofler og kokos
1 t, 40 min.
Økologisk ris pilau med kylling og ristede mandler
1 t
Økologisk hvid pizza med kartoffel, rosmarin og rødløg
1 t, 30 min.
Økologisk kyllingeragout
Andelår med kartofler og hvidkålssalat
30 min.
Lam med skovsyre og valnødder
15 min.
Økologisk stegt kylling med råmarinerede grønne jordbær
Økologisk citrusmarieneret kål med yoghurtbagte rodfrugter
Kylling i hyldeblomst med grønt og kartofler
30 min.
Salat med mormor-dressing
Svinemørbrad med cremet svampesovs
30 min.
Kødsauce med mange grøntsager og grov rodfrugtmos
Sauté-skiver med rødbedesalat og saltbagte kartofler
1 t
Frisk coleslaw med karry