Små stykker and a la provence opskrifter
Fastelavnsboller med marcipanremonce og hasselnøddeflager
Frisk pasta med rødbede og pulled laks
Rødkål med æbler og allehånde
2 t, 50 min.
Ølandshvedebrød
Fiskefrikadeller med sprød grønkålsalat og kartoffelbåde
40 min.
Rabarbertrifli med vaniljeskyr, ristede nødder og chokolade
1 t
Panang karry med oksekød og ris
50 min.
Filet Royal med grov tunsauce
1 t
Skinkemignon med rodfrugter
45 min.
Fyldig salat med æg, kartofler og løg
35 min.
Julestjerne med røde bær og hvid chokolade
1 t, 30 min.
Nøddepleskner
25 min.
Julens æbletærte
1 t
Ingefær-doughnuts
1 t, 40 min.
Gulerodskage med rosiner og grofthakkede hasselnøddekerner
1 t
Fransk toast med brombærsirup
45 min.
Angel food cake
35 min.
Farverige boller
25 min.
Crepes med ricotta og skovbær
25 min.
Courgette/squash-kage
1 t, 40 min.
Økologiske havregrynskugler
15 min.
Amerikanske nøddekager
40 min.
Små søde hindbærmazariner toppet med vanilleis
45 min.
Brownie med vaniljeis og blåbær
30 min.