Små stykker and a la provence opskrifter
Wok med hakket kylling
35 min.
Spidskålssalat med avocadodressing
15 min.
Blommegaletter med karamel
Andalusisk appelsinsalat
15 min.
Couscoussalat med abrikos
25 min.
Pastasalat med kylling
30 min.
Bønner à la græsk (Lisbeth Tordendahl)
1 t, 5 min.
Gylden suppe med ingefær (Lisbeth Tordendahl)
40 min.
Amerikansk Caesar Salad
Krydrede oksespyd og grillede grøntsager
Rødvinsbraiseret oksegrydesteg
30 min.
Oksetyndsteg med ovnbagte kartofler
Hjemmelavet leverpostej
15 min.
Tortilla wraps med BBQ inderfilet
15 min.
Fyldte brystfileter på bund af rodfrugter
1 t, 5 min.
One pot Bolognese med Hakket Kylling
30 min.
Indiske boller i karry
Kokoskage med bær
Rabarbertrifli med vaniljeskyr, ristede nødder og chokolade
1 t
Blinis med rogn, rødløg, purløg og cremefraiche
1 t, 30 min.
Seffa Medfouna
1 t
Økologisk wok med kylling, grønt, nudler og peanutssauce
Millionbøf med kokos og sprødt grønt
Nougatfirkanter med mandler