Sky med gelatine opskrifter

Tournedos med hjemmelavet brun sovs
30 min.
Honningglaseret svinemørbrad fyldt med svesker, serveret med grønkålssalat
Kalveschnitzel i citron- og marsala-sky
Ribbenssteg med brun sauce og grønt tilbehør
20 min.
Nakkefilet stegt i egen sky med urtemos
3 t, 45 min.
Nakkefilet med chili
2 t, 15 min.
Glaseret svinekam med æble- og spinatfyld
1 t, 30 min.
Julesovs
3 t
Andesteg med stegte æbler og tranebær
3 t, 20 min.
Julegås med selleri og jordskokkesalat
Langtidsstegt and med søde kartofler
Tigerrejer i gelé
Helstegte duer med abrikos-æble sky, syltede grønne peberkorn
Julekalkun
2 t
Sennepsbraiseret skinkeculotte
20 min.
Flæskesteg med ovnbagte rodfrugter
1 t, 35 min.
Flæskesteg af svinekam med sprød svær og traditionelt tilbehør
1 t, 45 min.
Flæskesteg af nakkekam med sprød svær og traditionelt tilbehør
2 t, 30 min.
Grillet ørred eller knurhane i folie
Dyrlægens natmad
5 min.
Til top
  • Forside
  • Temaer
  • Artikler
  • Madplan
  • Madleksikon
  • Nyhedsbrev
  • Om
  • Gå til coop.dk
  • OM COOP

  • Ugens aviser
  • Søg job i Coop
  • Vores varer
  • Find butik
  • Alle opskrifter A-Å
  • Forbrugerservice
  • MEDLEM

  • Medlemsfordele
  • Ofte stillede spørgsmål
  • Bliv medlem
  • Medlemsvilkår
  • Privatlivspolitik
  • Medlemsservice
  • MEGET MERE COOP

  • Coop Bank
  • Samvirke
  • Coop Analyse

© Copyright 2025 Coop Danmark A/S

Coop Danmark A/S Roskildevej 65, 2620 Albertslund CVR-nr. 26259495