Helstegte duer med abrikos-æble sky, syltede grønne peberkorn

Sådan gør du

  • 1

    Duerne brunes i en gryde med lidt smør, salt og peber i 2-3 minutter.

  • 2 De kommes i et ildfast fad og steges i ovnen 20 minutter ved 185 grader.
  • 3 De tørrede abrikoser og æblet skæres i små tern og ristes 3 minutter i en gryde med lidt olie.
  • 4

    Kom grønne syltede peberkorn og æbleeddike ved, lad det simre ganske kort tid.

  • 5

    Tilsæt så hønsebouillon og kog saucen ved jævn varme 15 minutter.

  • 6 Til sidst piskes tern af koldt smør i den varme sauce og den smages til med salt og peber.
  • 7

    Skalotteløg (skåret i ringe) og østershatte steges på en pande i lidt smør.

  • 8 De stegte svampe krydres med bredbladet persilleblade, salt og peber.
  • 9 Anret duen med stegte svampe og abrikos-æbleskyen.
  • {{recipeDoneText}} Helstegte duer med abrikos-æble sky, syltede grønne peberkorn

Opskriften er udviklet af