Sennepsbraiseret skinkeculotte

Sådan gør du

  • 1 Dup stegen tør og gnid den med salt og peber.
  • 2 Brun kødet på alle sider på en varm, tør pande, først på fedtsiden.
  • 3 Rør sennep og honning sammen.
  • 4 Læg kødet i en lille bradepande og smør fedtsiden med sennepsblandingen.
  • 5 Pil løgene og del dem en gang på langs.
  • 6 Læg løgene i bradepanden, tilsæt vand og estragon og sæt kødet midt i en kold ovn.
  • 7 Steg culotten ca. 1 time ved 160 grader.
  • 8 Tag stegen ud, pak den i alufolie og lad den hvile ca. 15 min.
  • 9 Hæld skyen med løg i en lille gryde.
  • 10 Fjern estragonkvisten og varm skyen op.
  • 11 Jævn med majsstivelse, udrørt i fløde og smag til med salt og peber.
  • {{recipeDoneText}} Sennepsbraiseret skinkeculotte

Opskriften er udviklet af