Skinkekoed ragout kartofler selleri porrer opskrifter
Claus Holm: Risotto med grønt og parmesan (vegetar)
45 min.
Nakkekotelet med æblesalat og jordskokker
30 min.
Risotto med muslinger til 10 personer
Helstegt svinekam med rosmarin skorzonerødder - hvidløg - æbleflæsk
Nakkefilet på en bund af rødkål, æbler, svesker og abrikos
2 t, 30 min.
Braiseret, grillet grisenakke med rabarberchutney, salat og spidskål
2 t, 15 min.
Kyllingeragout
Svinekam med æbler, selleri og sennepssauce
45 min.
Flæskesteg af svinekam med solbærglaserede majroer og kompot af æbler og selleri
1 t, 30 min.
Grillstegte medaljoner og aubergineskiver med kartofler
30 min.
Ratatouille
30 min.
Medaljoner med ratatouille
45 min.
Benløse fugle med gulerodsben
Kikærtepande med kartofler og karry
20 min.
Let saltet kalvespidsbryst med svampesauce og lune syltede brombær
Forloren hare med stegte æbler og brun sauce
Claus Holms Salade Nicoise
30 min.
Sommertorsk med asparges og persille-æble vinaigrette
15 min.
Fasanmiddag
1 t, 20 min.
Grillet svinekam med couscous og grøntsager
25 min.
Kartoffeltærte
1 t
Roastbeef med sauce af øl og tørrede svampe
Stegte padroner med parmesan
10 min.
Grønkålssalat med søde kartofler og tahindressing
30 min.