Skinke, æg, hvidløg opskrifter
Pasta med skinke-tomatsauce
30 min.
Italienske kødboller med pizzakrydderi og parmesan
1 t
Grønsagstærte med butterdej
20 min.
Farsbrød med bagte løg og kartofler
1 t, 15 min.
Daube på svinebov
Bønner à la græsk (Lisbeth Tordendahl)
1 t, 5 min.
Gylden suppe med ingefær (Lisbeth Tordendahl)
40 min.
Pariserbøf med rodfrugttern
Rosmarinstegt nakkefilet
1 t, 30 min.
Rillettes af svinekæber, kartofler og savoykål med tomatchutney
Kåldolmere - hvidkålsrouletter
1 t
Frikadeller med stuvet spinat
30 min.
Frikadeller med stuvede ærter og gulerødder med kartofler
45 min.
Frikadeller med persillestuvede grøntsager
45 min.
Bulgur og kylling
Æggekage med chorizopølse
30 min.
Små kyllingeboller i karry med ris
40 min.
Kåldolmere med hakket oksekød
Falafelvafler
15 min.
Burger af plantefars
Cremet spinatgryde med feta og fennikel
Mexicanske morgenæg
Indisk dahl med tomat
Linguini i cremet svampesauce