Salat sprød kål ost koldt kød opskrifter
Smørrebrød med æg og rejer og urter
Farserede porrer med gulerødder
Claus Holms risengrød med kanel, kardemomme eller lakrids
45 min.
Grønkålssalat med appelsin, granatæble, blåbær og pekannødder
20 min.
Sprød salat med grønkål, granatæble og nødder
30 min.
Citrus-salat med sprødt grønt og krydderurter
15 min.
Regnbue–spyd
Citrusfrugter med granatæble og sprød salat
Fiskefrikadeller med sprød grønkålsalat og kartoffelbåde
40 min.
Rosenkål og kikærter i cremet sauce
15 min.
Ribbensteg med cremede rosenkål og figner
20 min.
Ølandshvedebrød
Stegte kyllingelår med pasta med basilikum
45 min.
Gulerodsboller
Klassiske koteletter i fad
40 min.
Rødbede- og appelsinsalat med falafler
Oksemørbrad, pommes fondant, grønt og rødvinsglace
1 t, 30 min.
Nordisk fondue med and
Andesalat med bulgur
Ciabattaboller med and og salat
20 min.
Andesteg med appelsinbrunede kartofler og rødkål med valnødder
3 t, 15 min.
Andesalat af rester
Andesteg med fyld af løg, appelsin, chili og dadler
3 t, 20 min.
Andesteg med ovnstegt rødkål