Salat sprød kål ost koldt kød opskrifter
Gourministeriet
Pizza med blåskimmel, valnødder og rucola
1 t, 30 min.
Gourministeriet
Bacon cheeseburger
30 min.
Carla Chloe
Tærtedej af blomkål, æg og ost
40 min.
Æggeruller med ris, æbler og squash
15 min.
Sprød rødkål og kylling
10 min.
Blød polenta med rygeost og kål
30 min.
Pomelosalat
30 min.
Pandestegte revelsben i øl og sennep
40 min.
Ovnbagt savoykål marineret i vinaigrette
30 min.
Lammeculotte i øl
35 min.
Pizza med kødsovs og grønkål
30 min.
Spansk tortilla med grønkålsalat a la Holm
30 min.
Wraps med oksehale, kål og hjemmelavet dressing
3 t, 15 min.
Rødbeder i lakrids og hyldeblomstsaft
15 min.
Ristet asparges med æg, rødløg og parmesan
12 min.
Holms karbonader
30 min.
Claus Holms vegetarret på panden
30 min.
Gryderet med grøntsager og linser
35 min.
Bøfsandwich med et påsketwist
30 min.
Lammeskank med polenta og sprøde grøntsager
2 t, 30 min.
Røget laks med pandestegte grønne og hvide asparges
15 min.
Sprød tærte med grøntsager, spejlæg og revet ost
40 min.
Ovnbagt knoldselleri med smørsauce
30 min.
Andelår med kartofler og hvidkålssalat
30 min.