Salat med tomater rødløg og rucula opskrifter
Grove grøntsagsfritter med fiskefrikadeller
Salat af bagte jordskokker med tahin-dressing
50 min.
Fiskefrikadeller med sprød grønkålsalat og kartoffelbåde
40 min.
Panerede skinkeschnitzler på italiensk
30 min.
Grillstegte skinkespid med pesto og grill-tomater
30 min.
Kikærtepande med kartofler og karry
20 min.
Salat med Thise rav ost
25 min.
Tabbouleh med granatæblekerner og yoghurtdressing
Tzatziki med mynte
Hurtig vegetarret med linser og bok choy
Sprøde kyllingenuggets med salat og yoghurtdressing
30 min.
Bulgursalat med kål, kylling og kakifrugt
Tortillafest med kødsovs og sprøde grøntsager
Lammedeller med tabbouleh
Meze med sprøde pitastænger
40 min.
Glaseret svinemørbrad i wrap
30 min.
Krydderstegte koteletter med blomkålsraita og rispilaf
30 min.
Mellemøstlig lam med spinat
Kikærtefrikadeller med rødbederåkost
40 min.
Rå blomkålssalat med karry-mango dressing
Hvidkålssalat med yoghurt og oliven
Citrusmarieneret kål med yoghurtbagte rodfrugter
Salat med pebermakrel
Vegansk ”sheet pan shawarma” med grønt og Tæmpeh
40 min.