Ris og hvidkål opskrifter
Grøn rissalat med let krydret dressing
Kylling med kanel, karry, ærter og koriander
Burger med okse bøf
45 min.
Burger med fiskefrikadelle
45 min.
Ribben med barbecuesauce og coleslaw
45 min.
Japanske svinekødsboller med wasabicoleslaw
45 min.
Hvidkålssalat
30 min.
Boller i karry med grøntsager og kokos
1 t
"Poké bowl" med teriyaki-gris, ris og edamame
Små kyllingeboller i karry med ris
40 min.
Claus Holms sandwich med andebryst
15 min.
Yoghurtmarineret oksekød med Garam Masala
1 t, 30 min.
Pilaf med oksekød
30 min.
Efterårsgryde med svinekød og nudler.
20 min.
Fyldig suppe med ising
Nakkefilet i japansk karry med løse ris
45 min.
Nøddepostej (Karina Schramm)
1 t, 30 min.
Asiatiske kødboller vendt i sticky sauce med ris og forårsløg
1 t
Bønner à la græsk (Lisbeth Tordendahl)
1 t, 5 min.
Kåldolmere - hvidkålsrouletter
1 t
Risotto med stilton
Poke Bowl med Dansk Kalv wienerschnitzel
30 min.
Grill-paella med tigerrejer og chorizo
35 min.
Lynstegt marineret lever