Revne kartofler og rodfrugter i ovn opskrifter

Kartoffelsalat a la Kokkelandsholdet med kyllingefrikadeller
Majs på 3 måder
5 min.
Blød polenta med majs og ost
Kartofler med mozzarella, basilikum, og citronkalkun
Ristede paprika- og røgmandler
Andesteg med mandel-crust og bagt kål
3 t, 20 min.
Frikadeller med spidskål og sauce
30 min.
Luksus koteletter i fad
35 min.
Kartoffelkage med marcipan
Grove grøntsagsfritter med fiskefrikadeller
Kikærtefrikadeller med rødbederåkost
40 min.
Frikadeller med kartoffelsalat
BBQ marineret skinkesteg
20 min.
Mig og min mad logo
Vegetarisk burger med chilimayo og avocadocreme
1 t, 10 min.
Pålægsmadder til aftensmad
Chutneyglaserret hamburgerryg med kartoffelsalat
1 t, 5 min.
Krydret kylling med rodfrugter
50 min.
Peberbøf med peberfrugter og kartofler
30 min.
Stegt rødspætte med sauce af champignon
Kåldolmere med hakket oksekød
Millionbøf med kartoffelmos
1 t
Claus Holms kyllingebryst med pommes frites
30 min.
Marinerede grillstegte bovsteaks
45 min.
Laks bagt i folie med safransauce
Til top
  • Forside
  • Temaer
  • Artikler
  • Madplan
  • Madleksikon
  • Nyhedsbrev
  • Om
  • Gå til coop.dk
  • OM COOP

  • Ugens aviser
  • Søg job i Coop
  • Vores varer
  • Find butik
  • Alle opskrifter A-Å
  • Forbrugerservice
  • MEDLEM

  • Medlemsfordele
  • Ofte stillede spørgsmål
  • Bliv medlem
  • Medlemsvilkår
  • Privatlivspolitik
  • Medlemsservice
  • MEGET MERE COOP

  • Coop Bank
  • Samvirke
  • Coop Analyse

© Copyright 2025 Coop Danmark A/S

Coop Danmark A/S Roskildevej 65, 2620 Albertslund CVR-nr. 26259495