Revne kartofler og rodfrugter i ovn opskrifter

Bagt selleri med yoghurt, chili, krydderurter og brunet smør
50 min.
Vegansk sandwich med selleri
Ærtesuppe med broccoli og fuldkornsknas
45 min.
Blomkålssuppe med persillepesto
45 min.
Persillerødder bagt i krydret dej
Jordskokkesuppe med kartofler og persilleolie
45 min.
Gulerodsbrud
Irmas gourmetsaltede flæskesteg
1 t, 40 min.
Moussaka
30 min.
Lakseside i ovn
40 min.
Smørrebrød med bagte rødbeder
Pizza med kartofler, asparges og rosmarin
Kyllingebryst med spinat i fad
Hakkebøf med bløde løg
45 min.
Linsesalat med Le Puy-linser
30 min.
Pocheret oksefilet med kartoffelpuré og markchampignon
Tofu og græskar bagt i krydret miso (Lisbeth Tordendahl)
Krydrede oksespyd og grillede grøntsager
Krebinetter med bacon og svampe
Gammeldags forloren hare med kartoffelmos, grønne bønner, sauce og ribsgelé
50 min.
Oksesteg med mormor sovs
1 t, 10 min.
Rødvinsbraiseret oksegrydesteg
30 min.
Oksetyndsteg med ovnbagte kartofler
Culotte med flødekartofler og ovnbagte tomater
Til top
  • Forside
  • Temaer
  • Artikler
  • Madplan
  • Madleksikon
  • Nyhedsbrev
  • Om
  • Gå til coop.dk
  • OM COOP

  • Ugens aviser
  • Søg job i Coop
  • Vores varer
  • Find butik
  • Alle opskrifter A-Å
  • Forbrugerservice
  • MEDLEM

  • Medlemsfordele
  • Ofte stillede spørgsmål
  • Bliv medlem
  • Medlemsvilkår
  • Privatlivspolitik
  • Medlemsservice
  • MEGET MERE COOP

  • Coop Bank
  • Samvirke
  • Coop Analyse

© Copyright 2025 Coop Danmark A/S

Coop Danmark A/S Roskildevej 65, 2620 Albertslund CVR-nr. 26259495