Rester med mørbrad opskrifter
Majspandekage med grøntsagsrester
Andesteg med mandel-crust og bagt kål
3 t, 20 min.
Arancini med estragonmayo og salvie
Lammerest i pitabrød, snackpeber, rødløg, persille og fetadressing
"Poké bowl" med teriyaki-gris, ris og edamame
Claus Holms sandwich med andebryst
15 min.
Rosenkålsgratin med løg og bacon
1 t
Sprøde filoruller med kødsovs, feta og oliven
30 min.
Pandestegt lammemørbrad med palmekål og blommer
30 min.
Klatkager med skovbærkompot
Pita med nakkekam, eller andre rester fra i går, og ramsløgmayo
10 min.
Burger med søde kartofler, chilimayo & sure agurker
30 min.
Gris i peanutsauce
Stegte ris ala Claus Holm
15 min.
Tournedos med hjemmelavet brun sovs
30 min.
Fuldkornsbolle med kylling, rødkål og persilledressing
Pastasalat med rester
Garam masala-kylling med tomat og løg
1 t, 15 min.
Samosas af rester
Salat med sprød kål, ost og koldt kød
Marineret svinemørbrad med rissalat
1 t, 15 min.
Taskekrabbe med hjemmerørt dildaioli
Pulled pork-hotdogs med hjemmestegte løg og syltede agurkestrimler
Glutenfri burger