Rest af r opskrifter

Glutenfri burger
Arancini med estragonmayo og salvie
Biksemad med spejlæg, syltede rødbeder og engelsk sauce
30 min.
Rugboller med chokolade
Biksemad med kartofler, ærter og friske krydderurter
Pizza med makrel, æg og østershatte
1 t
Majspandekage med grøntsagsrester
Andesteg med mandel-crust og bagt kål
3 t, 20 min.
Lammerest i pitabrød, snackpeber, rødløg, persille og fetadressing
Claus Holms sandwich med andebryst
15 min.
Rosenkålsgratin med løg og bacon
1 t
Sprøde filoruller med kødsovs, feta og oliven
30 min.
Klatkager med skovbærkompot
Pita med nakkekam, eller andre rester fra i går, og ramsløgmayo
10 min.
Burger med søde kartofler, chilimayo & sure agurker
30 min.
Stegte ris ala Claus Holm
15 min.
Fuldkornsbolle med kylling, rødkål og persilledressing
Pastasalat med rester
Garam masala-kylling med tomat og løg
1 t, 15 min.
Samosas af rester
Salat med sprød kål, ost og koldt kød
Marineret svinemørbrad med rissalat
1 t, 15 min.
Taskekrabbe med hjemmerørt dildaioli
Pulled pork-hotdogs med hjemmestegte løg og syltede agurkestrimler
Til top
  • Forside
  • Temaer
  • Artikler
  • Madplan
  • Madleksikon
  • Nyhedsbrev
  • Om
  • Gå til coop.dk
  • OM COOP

  • Ugens aviser
  • Søg job i Coop
  • Vores varer
  • Find butik
  • Alle opskrifter A-Å
  • Forbrugerservice
  • MEDLEM

  • Medlemsfordele
  • Ofte stillede spørgsmål
  • Bliv medlem
  • Medlemsvilkår
  • Privatlivspolitik
  • Medlemsservice
  • MEGET MERE COOP

  • Coop Bank
  • Samvirke
  • Coop Analyse

© Copyright 2025 Coop Danmark A/S

Coop Danmark A/S Roskildevej 65, 2620 Albertslund CVR-nr. 26259495