Røget mørbrad med appelsin og gulerødder opskrifter
Sprødt brød med cheddar, sennep og mør lam
30 min.
Karrysuppe med grøntsager og kikærter
20 min.
Lammechops i mørk øl med frisk linsesalat
40 min.
Lammeculotte med grøntsagsspaghetti og hjemmelavet dip
30 min.
Tortillas med lam, grøntsagsspaghetti og dressing
30 min.
Nudelsuppe med grøntsager, mango chutney og teriyaki sauce
30 min.
Vegetarisk spaghetti i tomatsauce med grøntsager
15 min.
Frikadeller a la Holm
30 min.
Tomatsuppe til 3 forskellige retter
1 t
Tærte med gullasch, creme fraiche og ristede mandler
30 min.
Gullasch med kartoffelmos a la Holm
45 min.
Kødsovs - med et lille tvist
Lammerullesteg med blommer, mango chutney og frisk mynte
Pastaret med oksemedaljoner og stærk tomatsauce
15 min.
Rørt tatar af oksemørbrad på rucola
15 min.
Ovnbagt chateaubriand med æble, hvidløg og friske krydderurter
45 min.
Luksus mørbradgryde i mørk øl
30 min.
Tournedos med hjemmelavet brun sovs
30 min.
Kyllingesuppe med salat af grønkål, rødbede og æble
2 t, 15 min.
Pandestegt mørbrad i strimler med gule ris og grøntsager
15 min.
Braiseret kyllingeoverlår med kartofler og whiskysauce
1 t
Claus Holms kokkeskole: Mørbrad - afpudsning og udskæring
Claus Holms fastelavnsboller - med to slags kagecreme
35 min.
Spicy kyllingevinger med cous cous salat
30 min.