Røget laks med radiser, brøndkarse og rygeost opskrifter
Frisk salat med nye kartofler, blomkål og radiser
20 min.
Smørstegte koteletter med grønne asparges
20 min.
Sprødt brød med cheddar, sennep og mør lam
30 min.
Pandestegt laks med sprød kål
30 min.
Lammechops i mørk øl med frisk linsesalat
40 min.
Lammeculotte med grøntsagsspaghetti og hjemmelavet dip
30 min.
Tortillas med lam, grøntsagsspaghetti og dressing
30 min.
Claus Holms kokkeskole: Fisk - filetering
Lynstegt laks med kikærter, kål og soya
15 min.
Lynstegt laks med spinat og spaghetti
15 min.
Tomatsuppe til 3 forskellige retter
1 t
Tærte med gullasch, creme fraiche og ristede mandler
30 min.
Gullasch med kartoffelmos a la Holm
45 min.
Kødsovs - med et lille tvist
Pastaret med oksemedaljoner og stærk tomatsauce
15 min.
Luksus mørbradgryde i mørk øl
30 min.
Spicy kyllingevinger med cous cous salat
30 min.
Glaseret svinekam med stegte kartofler og rødbeder
2 t
Flæskesteg med rødkålssalat
4 t
Koteletter i tomat med couscous
30 min.
Ramensuppe a la Claus Holm
35 min.
Hurtig lasagne med frisk pasta
25 min.
Ovnbagt mørbradgryde med krydrede pølser
30 min.
Ovnbagt skibberlabskovs
2 t, 15 min.