Fisk på grill med små kartofler, tomater og citron

Sådan gør du

  • 1 Kog kartoflerne i 8-10 min. i letsaltet vand.
  • 2 Hæld dem i et ildfast fad/alubakke og krydr med salt og peber og timian.
  • 3 Dryp olivenolie over.
  • 4 Kom fadet/alubakken på grillen.
  • 5 Hvis det er en grill med låg skal kartoflerne stå i 15 til 20 min. Grilles kartoflerne på almindelig grill skal de have lidt længere tid.
  • 6 Læg fire stykker stanniol på bordet og læg en skive laks på hver.
  • 7 Skær citronen i skiver og fordel dem på laksen.
  • 8 Skyl tomaterne og kom dem ved laksen.
  • 9 Læg 1 stilk persille og 1 stilk timian på hver, krydr med salt og peber og luk pakken.
  • 10 Grill pakkerne i ca. 20 min.
  • {{recipeDoneText}} Fisk på grill med små kartofler, tomater og citron

Opskriften er udviklet af