Blomkålssalat med bulgur og stegt laks

Blomkålssalat med bulgur og stegt laks

Bulguren er krydret med lækre krydderurter og chili, blomkålssalaten er frisk og laksen er sprød. Opskriften er lavet til 2 voksne og 2 børn. Velbekomme!
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Vask hænder
  • 2

    Blomkålssalat

    Skyl blomkålen. Del den i buketter, og skær buketterne i tynde skiver
  • 3 Hak kapers groft
  • 4 Skyl dilden, og pluk den groft
  • 5 Smag blomkålen til med kapers, citronsaft, citronskal og dild
  • 6 Smag til med lidt salt og peber
  • 7

    Bulgur med mandler:

    Kog bulguren efter anvisningen på pakken
  • 8 Skyl krydderurterne, og hak dem groft
  • 9 Skyl chilien, og hak den fint
  • 10 Hak mandlerne groft
  • 11 Vend krydderurter, chili og mandler i bulguren
  • 12 Riv limeskal over bulgursalaten
  • 13 Pres limesaft over salaten
  • 14

    Laks

    Vend laks i rugmelet
  • 15 Kom lidt smør og olie på en stegepande
  • 16 Læg laks på stegepanden når fedtstoffet er varmt
  • 17 Steg fisken 3-5 min. på hver side
  • 18 Krydr med lidt salt og peber
  • 19

    Servering:

    Fordel laksen ligeligt på fire tallerkener. Giv børnene 20 procent af bulgursalaten og blomkålssalaten og de voksne 30 procent af salaterne.

  • {{recipeDoneText}} Blomkålssalat med bulgur og stegt laks

Tip

Du kan smage bulgursalaten til med andre friske krydderurter eller bruge andre nødder eller mandler. Smag bulgursalaten til med chili lidt efter lidt, indtil du synes den smager godt.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier