Røgede lakseroser og æblesalat med peberrod

Sådan gør du

  • 1 Skyl og tør salatbladene og læg dem på et fad.
  • 2 Halver æblerne, skær kernehusene ud og skær dem i tynde skiver.
  • 3 Læg æbleskiverne mellem salatbladene.
  • 4 Rul hver lakseskive løst sammen, hold i den ene ende af rullen og lad rullen åbne sig for oven så den ligner en rose.
  • 5 Kræng evt. rullen lidt op om nødvendigt.
  • 6 Læg lakseroserne på salaten.
  • 7 Peberrodscreme: Pisk syrnet fløde sammen med salt, sukker, peber og citronsaft.
  • 8 Tilsæt peberrod og lad cremen trække i 5 min.
  • 9 Smag på cremen igen og tilsæt evt. mere peberrod efter smag.
  • 10 Server laksen med peberrodscreme og godt brød.
  • 11 Tilbehør: godt brød.
  • {{recipeDoneText}} Røgede lakseroser og æblesalat med peberrod

Opskriften er udviklet af