Laksemad med æble-fennikelslaw

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Skær top og bund af fennikel, halver og fjern stokken.
  • 2 Skær fennikel i så tynde skiver som muligt.
  • 3 Brug en meget skrap kniv eller en mandolin.
  • 4 Læg fennikel i iskoldt vand til de krøller og er sprøde.
  • 5 Halver æblerne, fjern kernehus og skær æblerne i tynde både.
  • 6 Rør cremefraiche med mayonnaise og sennep.
  • 7 Krydr med salt og peber.
  • 8 Vrid fennikel fri for vand og tør den godt.
  • 9 Vend fennikel og æbler i dressingen.
  • 10 Steg bacon sprød på en tør pande.
  • 11 Tag bacon af panden.
  • 12 Del laksen i flager.
  • 13 Top brødet med rucola, laks, æble-fennikelslaw og bacon.
  • 14 Krydr med salt og peber.
  • {{recipeDoneText}} Laksemad med æble-fennikelslaw

Opskriften er udviklet af