Rødløg kogt i ribena opskrifter
Marinerede grøntsager
20 min.
Vandmelonsalat
25 min.
Salat med 2 slags bønner
15 min.
Sommerrødbeder (Lisbeth Tordendahl)
50 min.
Tofu og græskar bagt i krydret miso (Lisbeth Tordendahl)
Bønner à la græsk (Lisbeth Tordendahl)
1 t, 5 min.
Rødvinsbraiseret oksegrydesteg
30 min.
Karamelliseret rødløgschutney
Hellefisk bagt med Karl Johan svampe
Tortilla wraps med BBQ inderfilet
15 min.
Græsk farsbrød med tzatziki og ovnstegte kartofler
1 t
Blinis med rogn, rødløg, purløg og cremefraiche
1 t, 30 min.
Wok på grill
Grillet andebryst med hokkaidomos og syltede rødløg
50 min.
Gammeldags rødkål
15 min.
Sylte
Filet Royal med grov tunsauce
1 t
Nakkekoteletter med bruchetta og salat
1 t, 15 min.
Biksemad med spejlæg, syltede rødbeder og engelsk sauce
30 min.
Gammeldags gule ærter
2 t, 30 min.
Græsk pita burger
45 min.
Fiskefrikadeller med løgkompot
Kartoffelmørksej med limedressing
Weekendbrunch