Rødløg kogt i ribena opskrifter

Kylling one pot med rødder og oliven

Grillet flæsk med grønne asparges og løg

20 min.

Grillet hakkebøf med rabarber

20 min.

Møre bøffer med sprødt grønt

30 min.

Sprøde fiskefileter med smørstegte asparges

30 min.

Pandestegt laks med sprød kål

30 min.

Panzanella a la Holm

15 min.

Æggekage med bælgfrugter og kødrester

45 min.

Nudelsuppe med grøntsager, mango chutney og teriyaki sauce

30 min.

Spansk tortilla med grønkålsalat a la Holm

30 min.

Stegt flæsk med porrer og knoldselleri

15 min.

Portobello svampe med ris, grønkål og frisk chili

30 min.

Æggeruller med ris, æbler og squash

15 min.

Stegte ris med æg, bønner og bambusskud

15 min.

Pastaret med oksemedaljoner og stærk tomatsauce

15 min.

Rørt tatar af oksemørbrad på rucola

15 min.

Luksus mørbradgryde i mørk øl

30 min.

Syrlig kartoffelsalat

30 min.

Ovnbagt biksemad med confit af and

30 min.

Ovnbagt skibberlabskovs

2 t, 15 min.

Tarteletter med ovnbagt perlehøne

25 min.

Ovnbagt kylling og grøntsager i flødesauce

1 t

Vintersalat med stegte løg og kikærter

15 min.

Stegte ris ala Claus Holm

15 min.
Til top
  • Forside
  • Temaer
  • Artikler
  • Madleksikon
  • Om
  • Gå til coop.dk
  • COOP.DK SHOPPING

  • Stil spørgsmål
  • Nyhedsbrev
  • Vilkår
  • Om Cookies
  • Mobil webshop
  • Kundeservice
  • COOP.DK MAD

  • Om Coop.dk MAD
  • Salgs- og leveringsbetingelser
  • Friskhedsgaranti
  • Erhverv
  • Nyheder og presse
  • Kundeservice
  • MEDLEM

  • Medlemsfordele
  • Partnerfordele
  • Ofte stillede spørgsmål
  • Bliv medlem
  • Medlemsvilkår
  • Privatlivspolitik
  • Medlemsservice
  • OM COOP

  • Ugens tilbudsaviser
  • Søg job i Coop
  • Vores varer
  • Find butik
  • Aktiv i Coop
  • Forbrugerservice
  • Alle opskrifter A-Å
  • MEGET MERE COOP

  • Sammen om bedre mad
  • Ansvarlighed
  • Coop Bank
  • Coop Mobil
  • Samvirke
  • morebox
  • Coop Analyse

© Copyright 2019 Coop Danmark A/S

Coop Danmark A/S
Roskildevej 65, 2620 Albertslund
CVR-nr. 26259495