Pasteuriseret æggehvide opskrifter
Mørbrad Royal med rødvinskogt bacon, terrin af sommerkål og tomater og sauce diable
2 t, 30 min.
Tunmousse
1 t
Squash-kartoffelpandekager
25 min.
Kartoffelkurve
1 t, 30 min.
Økologisk jordbærkoldskål med vanilje og kammerjunkere
10 min.
Blinis med rogn, rødløg, purløg og cremefraiche
1 t, 30 min.
Kærnemælkskoldskål
15 min.
Majsblinis med rørt tun krydderurter og lakserogn
30 min.
Græsk spinat-og fetatærte
45 min.
Skinkemignon i sprød bacon med spidskål og hollandaise
2 t
Spaghetti alla carbonara
20 min.
Pasta carbonara med bacon og friskrevet parmesanost
20 min.
Fuglereder med vanilje
Fuglereder med chokolade
Brunch med blåbærtrifli, avocado og muffins
45 min.
Kransekagekugler med ingefær og lime (14 stk.)
Mega marengs med bær
Pasta carbonara og enkelt grøn salat med agurk, basilikum og vinaigrette
30 min.
Mayonnaisen - det cremede element
Fakkelgaardens svinemørbrad
4 t
Maskulin øl-is med karamelliserede valnødder (4 små maskuline isbomber)
4 t
Fastelavnsboller med vaniljecreme og hindbærmarmelade
2 t, 30 min.
Vanilje parfait med lime og friske hindbær
4 t
Chokolademousse med hindbær