Pande pocherede aeg parmaskinke rucola opskrifter
Dild-ærtedeller og spidskål-fennikel-salat
45 min.
Burritos med bønneragout og hvidløgsfraiche
Pandestegt lammeculotte med beder og små kartofler
30 min.
Krydrede frikadeller med rødbedesalat
35 min.
Quesadillas med ost, svampe og grønkål
Kinesisk wokstegt kinakål og gris
Kalvemørbrad med hasselnødder og æbler i flødesauce
Roulade af svinekæber og hummer, spidskålstærte
3 min.
Pocheret svinemøbrad - østers - malt - hasselnød
2 t, 30 min.
Pocheret oksefilet med kartoffelpuré og markchampignon
Rødkålssalat med appelsiner og dadler
Indisk spinat med fetaost
Honningglaseret svinemørbrad fyldt med svesker, serveret med grønkålssalat
Carpaccio af Filet Royal med mizuna og radiser
1 t
Tigerrejer med limedressing
Broccolisuppe med parmaskinke og persilleolie
40 min.
Kalkun-saltimbocca
Kalvekoteletter med stegt græskar
25 min.
Wok på panden med and, kål og appelsin
30 min.
Chili con carne med kanel og chokolade
25 min.
Holms julemørbradgryde
25 min.
Kyllingebryst med skinke og grillet sommersalat
30 min.
Gullash på panden med rødbede og mørk øl
20 min.
Bøfsalat med citronmarinade