Pande pocherede aeg parmaskinke rucola opskrifter
Grøn jordbærsalat
Blød polenta med majs og ost
Luksus koteletter i fad
35 min.
Indisk spinat med fetaost
Yoghurtmarineret kylling på panden
40 min.
Saltimbocca
15 min.
Gullash på panden med rødbede og mørk øl
20 min.
Burritos med bønneragout og hvidløgsfraiche
Grillet toast med manchego-ost og tomatkompot
20 min.
Hvide asparges med hollandaise og rejer
40 min.
Tatar med salat og bacon
30 min.
Quesadillas med ost, svampe og grønkål
Spinat-lakselasagne med græskarsalat
Forloren hare med rodfrugter
Asparges med parmesan, rucola og citronvinaigrette
15 min.
Pandestegt lammemørbrad med palmekål og blommer
30 min.
Roulade af svinekæber og hummer, spidskålstærte
3 min.
Beefy-salat
Stegte ris ala Claus Holm
15 min.
Laksemad med æble-fennikelslaw
Pizza med bresaola, parmesan og ruccola
1 t, 30 min.
Kyllingelår med kokos og bønner
35 min.
Lammeculotte på vaniljekrydret rødkål med salat
Laks marineret med røget paprika, fennikelfrø og bønnepure