Pæresalat med timian og feta opskrifter
Gourministeriet
Pizza med kødsauce og rødløg
1 t, 30 min.
Gourministeriet
Græsk pita burger
45 min.
Pandestegte revelsben i øl og sennep
40 min.
Ovnbagt savoykål marineret i vinaigrette
30 min.
Krondyrmørbrad med friske krydderurter
30 min.
Spejlæg med parmaskinke og sprødt grønt
15 min.
Smørstegt svinemørbrad med hvidløg og friske krydderurter
30 min.
Bondesuppe af Claus Holm
30 min.
Tortilla med 4x løg
20 min.
Andelår med kartofler og hvidkålssalat
30 min.
Æbleflæsk med tranebær og mandler
25 min.
Luksus: Spaghetti bolognese
30 min.
Portobello med bønner og kålrabi
Portebello, feta og kartofler
15 min.
Pandestegte grøntsager og forskellige slags kål
30 min.
Lammerack med kantareller og rodfrugter
30 min.
Gryderet med and og sprøde grøntsager
45 min.
Saftig andesteg med sovs og stykker af sød kartoffel
4 t
Sprøde filoruller med kødsovs, feta og oliven
30 min.
Sprød butterdej med krydret oksekød og feta
45 min.
Cremet kartoffelsuppe toppet med sprøde grøntsager
45 min.
Tomatsuppe til 3 forskellige retter
1 t
Tournedos med hjemmelavet brun sovs
30 min.
Stegt torsk med rodfrugter, hollandaise og kapers
15 min.