Pæresalat med timian og feta opskrifter
Hakkebøf med chorizo, perlespeltotto og basilikum
Skinkemignon med æbler og kold nudelsalat
1 t
Sauté-skiver i kinesisk Teriyakisalat
45 min.
Rillettes af svinekæber, kartofler og savoykål med tomatchutney
Kornotto med gulerødder og grønkål.
Rødder og champignon med dijonkylling
Ovnbagt savoykål marineret i vinaigrette
30 min.
Krydrede økologiske oksekødsspyd med yoghurtsause
Økologisk tomatsuppe med chorizo og cremefraiche
Øko kikærtepandekager med regnbuesalat og fetadressing
4 t
Øko boghvedesalat med granatæble og knasende mandler
45 min.
Spicy øko gulerodssuppe med sprøde kikærter
Øko fish ’n chips med kuller og rodfrugter
1 t
Andelår med kartofler og hvidkålssalat
30 min.
Nem økologisk svampesuppe
Økologiske emmergryns-kåldolmere med pebercoulis
Andeburger med briochebolle og æblekompot
20 min.
Fyldt kalvefilet med kantarel-hindbærsauce
2 t
Kødsauce med mange grøntsager og grov rodfrugtmos
Medaljoner med basilikumolie
15 min.
Hakkebøf med bløde løg
25 min.
Bagt torsk med bønner i persillepesto
Mört tykstegsbøf med Risotto vendt i høvlet parmesan og citron
Karbonader paneret i boghvede og broccolislaw