Overskudskage jordbær rabarber rosa peber opskrifter
Forloren hare med stegte æbler og brun sauce
Salat med grillet æble og gedeostebrød
40 min.
Rødbeder med pære, za’atar og vinaigrette
50 min.
Paneret kylling med parmesan, citroncreme, spinat og pasta
30 min.
Fish and chips med tatarsauce, ærtepuré og kartoffelchips
Bagt græskar med risotto og torsk
Cremet svampetoast
Spaghetti med portobellosvampe, fløde, pecorino og timian
20 min.
Tarteletter med kylling og asparges
30 min.
Grønkålssalat med æbler
Salat af spidskål med linser og sojaristede mandler
Kålcarbonara
Svampetærte med karamelliserede løg
1 t
Spicy græskarsuppe med råmarineret fennikel
Pink rodfrugtcreme med smørristede Ingrid ærter
45 min.
Boller i karry med hakket kalve- og svinekød
45 min.
Klassiske koteletter i fad
40 min.
Grillede kalvekoteletter med thai coleslaw og sesamristede kartofler
40 min.
»Koteletter i øl« med pastinak og salvie
Hakkebøffer i fad med cremet tomatflødesauce
Cæsarsalat med kalvetern
30 min.
Poke Bowl med Dansk Kalv wienerschnitzel
30 min.
Bøf med citronmarinade
40 min.
Stegt pak choi med tahindressing og saltmandler