Ostemad grov sennep revne rødder opskrifter
Sprød rødkål og kylling
10 min.
Pandestegte revelsben i øl og sennep
40 min.
Wraps med oksehale, kål og hjemmelavet dressing
3 t, 15 min.
Veggie-græskar med rød grønkål
15 min.
Krondyrmørbrad med friske krydderurter
30 min.
Holms karbonader
30 min.
Claus Holms vegetarret på panden
30 min.
Gryderet med grøntsager og linser
35 min.
Bøfsandwich med et påsketwist
30 min.
Ovnstegt Bornholmer gris med rødkål
30 min.
Ovnbagt knoldselleri med smørsauce
30 min.
Bagt græskar med syrlig creme fraiche dressing
30 min.
Bondesuppe af Claus Holm
30 min.
Pulled pork med tyttebær og ovnbagte løg
45 min.
Andelår med kartofler og hvidkålssalat
30 min.
Frikadellesandwich med råsyltet rødkål
15 min.
Kalveschnitzel i flødesauce med blandet kål
25 min.
Smørstegt nytårstorsk med tranebær
15 min.
Vintersalat med stegte løg og kikærter
15 min.
Glaseret svinekam med stegte kartofler og rødbeder
2 t
Kødsovs - med et lille tvist
Sandwich med lammemørbrad, asparges og ramsløg
15 min.
Sprødt brød med cheddar, sennep og mør lam
30 min.
Hurtig wok med oksekød og majs