Opvarmning af frikadeller opskrifter
Frikadeller med spidskål og sauce
30 min.
Flødestuvet spinat
4 t
Frikadeller med kartofler, salat og hjemmelavet dressing
45 min.
Basisopskrift til frikadeller
3 stykker smørrebrød
2 t
Vegetarfrikadeller med edamamebønner og feta
30 min.
Hestbjerg - Økologiske frikadeller
Dild-deller med kartofler og raita
30 min.
Squashfrikadeller med spinat
30 min.
Salat med hvide asparges og vinaigrette med æg
20 min.
Fyldig salat med honningdressing og sesam
20 min.
Rødbedesalat med ristede nødder og cremefraiche
25 min.
Lun quinoasalat med sød kartoffel og bagt tofu
50 min.
Rødkål med tranebær, timian og æble
35 min.
Mini-smørrebrød
45 min.
Kødboller i fløde med friske grøntsager
20 min.
Spidskålssalat med blommer, krydderurter og honningdressing
30 min.
Kyllingekødboller med pastasalat og mild tomatdressing
Frikadeller a la Holm
30 min.
Pita med krydrede frikadeller, rødbedetzatziki og humus
40 min.
Frikadeller med stuvet spidskål og kartofler
50 min.
Frikadeller med havregryn og dadler
50 min.
Frikadellesandwich med råsyltet rødkål
15 min.
Frikadeller med små kartofler og råsyltet kål
50 min.