Nye kartofler vendt nye porrer safran beurre blanche opskrifter
Kartofler med mozzarella, basilikum, og citronkalkun
Gløgg Den klassiske og den nye hvide gløgg
Marokkansk salat med bagt aubergine
20 min.
Bagte æbler med mandel-crumble
55 min.
Frikadeller med spidskål og sauce
30 min.
Luksus koteletter i fad
35 min.
Bradepande med safranboller
45 min.
Kartoffelkage med marcipan
Rå blomkålssalat med karry-mango dressing
Kikærtefrikadeller med rødbederåkost
40 min.
Waldorfsalat
10 min.
Kartoffelsalat a la Kokkelandsholdet med kyllingefrikadeller
Frikadeller med kartoffelsalat
BBQ marineret skinkesteg
20 min.
Smørrebrød med paneret rødspættefilet med fjordrejer og stenbiderrogn
Vegetarisk burger med chilimayo og avocadocreme
1 t, 10 min.
Pålægsmadder til aftensmad
Chutneyglaserret hamburgerryg med kartoffelsalat
1 t, 5 min.
Peberbøf med peberfrugter og kartofler
30 min.
Mørksej med pasta og flødestuvet spinat
Stegt rødspætte med sauce af champignon
Kåldolmere med hakket oksekød
Millionbøf med kartoffelmos
1 t
Claus Holms kyllingebryst med pommes frites
30 min.