Nye kartofler vendt nye porrer safran beurre blanche opskrifter
Råstegt græskar med hurtig harissa og stegt æg
30 min.
Veggie pasta med grønt og parmesan
15 min.
Blød polenta med rygeost og kål
30 min.
Poppelgris med porrer bagt i butterdej
20 min.
Braiseret kyllingeoverlår med kartofler og whiskysauce
1 t
Pizza med kødsovs og grønkål
30 min.
Krondyrmørbrad med friske krydderurter
30 min.
Holms karbonader
30 min.
Claus Holms vegetarret på panden
30 min.
Gryderet med grøntsager og linser
35 min.
Tortilla wraps med grillet grønt
30 min.
Ovnbagt knoldselleri med smørsauce
30 min.
Bondesuppe af Claus Holm
30 min.
Pulled pork med tyttebær og ovnbagte løg
45 min.
Andelår med kartofler og hvidkålssalat
30 min.
Kalveschnitzel i flødesauce med blandet kål
25 min.
Hurtig pot au feu med lammemørbrad
25 min.
Glaseret svinekam med stegte kartofler og rødbeder
2 t
Kyllingesuppe med salat af grønkål, rødbede og æble
2 t, 15 min.
Pizza med makrel, æg og østershatte
1 t
Sandwich med lammemørbrad, asparges og ramsløg
15 min.
Kalveschnitzel med bagte søde kartofler og løg
1 t, 30 min.
Karrysuppe med grøntsager og kikærter
20 min.
Frisk salat med nye kartofler, blomkål og radiser
20 min.