Nye kartofler vendt nye porrer safran beurre blanche opskrifter

Krydret grøn linsesuppe
30 min.
Gammeldags forloren hare med kartoffelmos, grønne bønner, sauce og ribsgelé
50 min.
Græsk farsbrød med tzatziki og ovnstegte kartofler
1 t
Fransk kartoffelgratin
20 min.
Lynstegte skinkestrimler og grøntsager
45 min.
Millionbøf med kokos og sprødt grønt
Kylling i kålwok
Holms julemørbradgryde
25 min.
Hønsekødssuppe
2 t, 30 min.
Flæskesteg med brunede kartofler
Luciaboller
1 t, 10 min.
Klassisk Luciaboller med rosiner og safran
Kikærtebøffer med søde kartofler og spidskålssalat
Græskarsuppe med ingefær, appelsin og korianderyoghurt
45 min.
Filet Royal med grov tunsauce
1 t
Skinke Flanksteak og coleslaw i baguette
45 min.
Koteletter med kartoffel-sellerifrikassé
Langtidsbagt svinenakke med agurkesalat
4 t, 5 min.
Nakkekoteletter med bruchetta og salat
1 t, 15 min.
Lobescoves med kødtern og rodfrugter
45 min.
Daube på svinebov
Nakkefilet stegt i egen sky med urtemos
3 t, 45 min.
Biksemad med spejlæg, syltede rødbeder og engelsk sauce
30 min.
Gammeldags gule ærter
2 t, 30 min.
Til top
  • Forside
  • Temaer
  • Artikler
  • Madplan
  • Madleksikon
  • Nyhedsbrev
  • Om
  • Gå til coop.dk
  • OM COOP

  • Ugens aviser
  • Søg job i Coop
  • Vores varer
  • Find butik
  • Alle opskrifter A-Å
  • Forbrugerservice
  • MEDLEM

  • Medlemsfordele
  • Ofte stillede spørgsmål
  • Bliv medlem
  • Medlemsvilkår
  • Privatlivspolitik
  • Medlemsservice
  • MEGET MERE COOP

  • Coop Bank
  • Samvirke
  • Coop Analyse

© Copyright 2025 Coop Danmark A/S

Coop Danmark A/S Roskildevej 65, 2620 Albertslund CVR-nr. 26259495