Nye kartofler vendt nye porrer safran beurre blanche opskrifter
Hvide asparges i fløde- og sennepssauce
30 min.
Frisk salat med nye kartofler, blomkål og radiser
20 min.
Karrysuppe med grøntsager og kikærter
20 min.
Fish and chips a la Holm
30 min.
Kalveschnitzel med bagte søde kartofler og løg
1 t, 30 min.
Samosa a la Holm
20 min.
Lammechops i mørk øl med frisk linsesalat
40 min.
Sandwich med lammemørbrad, asparges og ramsløg
15 min.
Lammeculotte med grøntsagsspaghetti og hjemmelavet dip
30 min.
Pizza med makrel, æg og østershatte
1 t
Bagt hokkaido græskar med ribollita og stegte pølser
1 t, 15 min.
Skinkeschnitzel med bacon og grøntsager i tomatsauce
30 min.
Lammesauté i bearnaise - med kål og tomater
15 min.
Stegt flæsk med porrer og knoldselleri
15 min.
Gullasch med kartoffelmos a la Holm
45 min.
Pizza med kødsovs og grønkål
30 min.
Bagt kartoffelmos med kødsovs og spejlæg i ovn
30 min.
Lammesteg med søde kartofler og passionsfrugt
15 min.
Lammerullesteg med blommer, mango chutney og frisk mynte
Ovnbagt chateaubriand med æble, hvidløg og friske krydderurter
45 min.
Luksus mørbradgryde i mørk øl
30 min.
Tournedos med hjemmelavet brun sovs
30 min.
Kyllingesuppe med salat af grønkål, rødbede og æble
2 t, 15 min.
Braiseret kyllingeoverlår med kartofler og whiskysauce
1 t