Nye kartofler vendt nye porrer safran beurre blanche opskrifter

Kartofler med mozzarella, basilikum, og citronkalkun
Gløgg – Den klassiske og den nye hvide gløgg
Mig og min mad logo
Marokkansk salat med bagt aubergine
20 min.
Bagte æbler med mandel-crumble
55 min.
Frikadeller med spidskål og sauce
30 min.
Luksus koteletter i fad
35 min.
Bradepande med safranboller
45 min.
Kartoffelkage med marcipan
Rå blomkålssalat med karry-mango dressing
Kikærtefrikadeller med rødbederåkost
40 min.
Waldorfsalat
10 min.
Kartoffelsalat a la Kokkelandsholdet med kyllingefrikadeller
Frikadeller med kartoffelsalat
BBQ marineret skinkesteg
20 min.
Smørrebrød med paneret rødspættefilet med fjordrejer og stenbiderrogn
Mig og min mad logo
Vegetarisk burger med chilimayo og avocadocreme
1 t, 10 min.
Pålægsmadder til aftensmad
Chutneyglaserret hamburgerryg med kartoffelsalat
1 t, 5 min.
Peberbøf med peberfrugter og kartofler
30 min.
Mørksej med pasta og flødestuvet spinat
Stegt rødspætte med sauce af champignon
Kåldolmere med hakket oksekød
Millionbøf med kartoffelmos
1 t
Claus Holms kyllingebryst med pommes frites
30 min.
Til top
  • Forside
  • Temaer
  • Artikler
  • Madplan
  • Madleksikon
  • Nyhedsbrev
  • Om
  • Gå til coop.dk
  • OM COOP

  • Ugens aviser
  • Søg job i Coop
  • Vores varer
  • Find butik
  • Alle opskrifter A-Å
  • Forbrugerservice
  • MEDLEM

  • Medlemsfordele
  • Ofte stillede spørgsmål
  • Bliv medlem
  • Medlemsvilkår
  • Privatlivspolitik
  • Medlemsservice
  • MEGET MERE COOP

  • Coop Bank
  • Samvirke
  • Coop Analyse

© Copyright 2025 Coop Danmark A/S

Coop Danmark A/S Roskildevej 65, 2620 Albertslund CVR-nr. 26259495