Nye kartofler vendt nye porrer safran beurre blanche opskrifter
Stegt andebryst
35 min.
Frikadeller med spidskål og sauce
30 min.
Ovnbagt skibberlabskovs
2 t, 15 min.
Møre svinekæber med kål og bacon
30 min.
Svinekotelet med æbler og timian
Svinekotelet med chilisauce
Svinekoteletter med tyttebær og sauce smagt til med myseost
Kaffeglaserede herregårdskoteletter
Frilandsgris med bagt squash, artiskok og kartofler
25 min.
Medaljoner med salat af æble, spidskål og nødder
30 min.
Medaljoner med blomkålssalat
1 t
Medaljoner med dildpesto
30 min.
Grisen som elskede Mao
1 t, 30 min.
Grillstegte medaljoner og aubergineskiver med kartofler
30 min.
Medaljoner med ratatouille
45 min.
Glaserede medaljoner med timianstegte kartofler og porrer
30 min.
Andesteg med appelsinbrunede kartofler og rødkål med valnødder
3 t, 15 min.
Andesteg med brune kartofler, rødkål og waldorfsalat
53 t
Burger med laks og tomatsalsa
50 min.
Frikadeller med kartofler, salat og hjemmelavet dressing
45 min.
Lammesteak med kartofler og tomatsalsa
40 min.
Grøntsager med hummusdip
Filet Royal med persillepanade, syltede grøntsager og rødvins-rødbedesauce
2 t
Rødvins-, Trøffel- og Safransmør