Makrel kål kartofler champignon dild opskrifter
Gourministeriet
Pizza med skinke og champignon
1 t, 30 min.
Aspargestærte
20 min.
Svamperisotto
Æggeruller med ris, æbler og squash
15 min.
Blød polenta med rygeost og kål
30 min.
Ovnbagt savoykål marineret i vinaigrette
30 min.
Braiseret kyllingeoverlår med kartofler og whiskysauce
1 t
Pizza med kødsovs og grønkål
30 min.
Spansk tortilla med grønkålsalat a la Holm
30 min.
Wraps med oksehale, kål og hjemmelavet dressing
3 t, 15 min.
Ristet asparges med æg, rødløg og parmesan
12 min.
Holms karbonader
30 min.
Claus Holms vegetarret på panden
30 min.
Klassisk: Lasagne
40 min.
Gryderet med grøntsager og linser
35 min.
Ovnbagt knoldselleri med smørsauce
30 min.
Pulled pork med tyttebær og ovnbagte løg
45 min.
Andelår med kartofler og hvidkålssalat
30 min.
Kalveschnitzel i flødesauce med blandet kål
25 min.
Vintersalat med stegte løg og kikærter
15 min.
Hurtig pot au feu med lammemørbrad
25 min.
Glaseret svinekam med stegte kartofler og rødbeder
2 t
Kødsovs - med et lille tvist
Stegte ris med æg, bønner og bambusskud
15 min.