Madlavningsfløde opskrifter
Nakkefilet stegt i egen sky med urtemos
3 t, 45 min.
Hjortemørbrad med kantarelsauce
1 t
Krebinetter med æbler, stuvet spidskål og dildkartofler
Små kyllingeboller i karry med ris
40 min.
Rosenkål og kikærter i cremet sauce
15 min.
Suppe med peberfrugt og soltørrede tomater
Ærtesuppe med broccoli og fuldkornsknas
45 min.
Stegte padroner med parmesan
10 min.
Rosmarinstegt svinekotelet med svampesauce, pasta og rucolasalat
45 min.
Koteletter i fad med porre, ærter og spinat
1 t
Blomkålssuppe med persillepesto
45 min.
Ovnbagt torsk med 'Minions-ris' og lynstegte grøntsager
40 min.
Flødekartofler
1 t, 30 min.
Champignonsuppe
Bradepande med safranboller
45 min.
Ovnbagt torsk med sennepssauce
Hjemmelavet ravioli med rejer
1 t
Tarteletter med kylling, svampe, ærter og basilikum
Stegt laks med svampe, grønkål og grillet brød