Stegt laks med svampe, grønkål og grillet brød

Energiinformation

  • Energi 2429 kJ
  • Energi 578 kcal
  • Protein 31 g
  • Fedt 34 g
  • Kulhydrat 33 g
  • Kostfibre 7 g

Sådan gør du

  • 1 Rens svampene godt, snit hvidløget fint og steg det hele af i 2 spsk. olivenolie i ca. 3-4 minutter. 
  • 2 Tilsæt fløde og lad det koge op. 
  • 3 Tilsæt grofthakket grønkål og lad det simre indtil fløden er blevet lidt cremet, smag til med salt og peber. 
  • 4 Grill brødet på en grillpande eller i ovnen og gnub det med et fed hvidløg. 
  • 5 Steg laksen af på skindsiden i 1 spsk. olivenolie på en varm pande i ca. 1-1,5 minut på hver side. 
  • 6

    Anretning

    Anret den stegte laks med grillet brød, grønkål, svampecreme og grofthakket persille. Server med citron skåret i halve.
  • {{recipeDoneText}} Stegt laks med svampe, grønkål og grillet brød

Tip

Man kan fint bruge andre fisk, kyllingebryst eller en svinekotelet til denne ret.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier