Mad til stegeso opskrifter
Keema
Sardiner med chermoula
Skinkemuffins
Røget oksehøjreb med kornotto
Havkat med svampe og tomater
15 min.
Spicy gullash
30 min.
Svinekoteletter med svampe i flødesauce
45 min.
Kødboller i tomatsauce (krydret)
30 min.
Frisk salat med grønne og hvide asparges, agurk, feta og kalkun
Marineret svinemørbrad med rissalat
1 t, 15 min.
Courgettegratin
40 min.
Krydret tomat-kikærte suppe (Lisbeth Tordendahl)
25 min.
Bønner à la græsk (Lisbeth Tordendahl)
1 t, 5 min.
Salat med stegt andelever
Kyllingebryst på spinat
30 min.
Luksus koteletter i fad
35 min.
Koteletter i fad med porre, ærter og spinat
1 t
Pasta i frisk tomatsauce med frikadeller
Æggewraps med ost, skinke og sennepssalat
Tomatsuppe med flødepeberrod
40 min.
Claus Meyers ketchup
55 min.
Minestrone med svinekød og grøntsager
45 min.
Squashspaghetti
15 min.
Ungarsk gullasch med lækre grøntsager