Mørbrad i ovn opskrifter
Ovnstegt and med porrer
3 t, 30 min.
Fish and chips a la Holm
30 min.
Æggekage med bælgfrugter og kødrester
45 min.
Pizza med kødsovs og grønkål
30 min.
Bagt kartoffelmos med kødsovs og spejlæg i ovn
30 min.
Pastaret med oksemedaljoner og stærk tomatsauce
15 min.
Rørt tatar af oksemørbrad på rucola
15 min.
Ovnbagt chateaubriand med æble, hvidløg og friske krydderurter
45 min.
Luksus mørbradgryde i mørk øl
30 min.
Tournedos med hjemmelavet brun sovs
30 min.
Pandestegt mørbrad i strimler med gule ris og grøntsager
15 min.
Claus Holms kokkeskole: Mørbrad - afpudsning og udskæring
Hurtig lasagne med frisk pasta
25 min.
Ovnbagt biksemad med confit af and
30 min.
Ovnbagt mørbradgryde med krydrede pølser
30 min.
Ovnbagt bøf stroganoff
30 min.
Mørbrad med stegt rødkål og spejlæg
20 min.
Bagt risengrød med kirsebær og butterdej
20 min.
Ovnbagt laks med pandestegte grøntsager
30 min.
Andesteg med mandel-crust og bagt kål
3 t, 20 min.
Flæskesteg med æblekompot og bagte pastinakker
1 t, 10 min.
Ribbensteg med salviekartofler og bagte løg
1 t, 10 min.
Stegt andebryst med papadum
30 min.
Mørbradgryde med bacon og champignoner
40 min.