Mørbrad i ovn opskrifter
Kalvemørbrad med hasselnødder og æbler i flødesauce
Salat a la Nicoise
20 min.
Mørbradtårn med æbler og bacon og tomatkompot med persillefløde
1 t, 30 min.
Mørbrad stegt som vildt med ærter og agurkesalat
1 t, 30 min.
Mørbrad Royal med forårssvampe, spidskål og rababerkompot
1 t, 30 min.
Mørbrad fyldt med persille, flødesauce og mormor-salat
30 min.
Mørbrad fyldt med persille, flødesauce og mormor-salat
30 min.
Ris- og sellerifad med skinke
Svenske kåldolmer med tyttebær
Ovnstegt roastbeef med rodfrugtfad
1 t
Marineret svinebryst, Hong Kong style
3 t
Carpaccio af Filet Royal med mizuna og radiser
1 t
Fisk i fad
Krydret oksefars i ovn med chorizopølse, kartofler og spejlæg
Mørbrad Royal med rødvinskogt bacon, terrin af sommerkål og tomater og sauce diable
2 t, 30 min.
Andebryst med krydrede blommer.
Grillet kanin med grøntsager og nem aioli
Lakridsrødder med pizzadej og hakket oksekød
20 min.
Rugbrødslagkage med kirsebær
Ovnbagte grøntsager med kikærter
Kartoffel-kikærtefrikadeller med sesam (Lise Faurschou Hastrup)
Falafel med blomkålssalat
40 min.
Bagt sæsongrønt med kikærter, urteolie og æg
Ovnbagt bøf stroganoff
30 min.